Lash Volume Lifting

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

Mole_end_design_lashesLash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Voor salons die alleen wimperextensions plaatsen is de LVL een zeer geschikte aanvulling op het behandel aanbod. Klanten die even een wimperextension pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, kun je nu een alternatief bieden!

Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, maximaal 60 minuten duurt en lang draag plezier biedt.

U hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

lashlift 3

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.