LED Therapie Masker

Waarvoor wordt LED Therapie Masker gebruikt?-font-b-3D-b-font-LED-Mask-skin-care-font-b-device-b-font-face
Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

Hoe werkt LED Therapie Masker?
LED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

Drie verschillende golflengtes, drie kleuren

Purper licht
Dit blauwe licht dringt door in de bovenste laag van de huid en stimuleert de productie van zuurstof. Daardoor worden schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld bacteria Proprioni vernietigd. Hierdoor is het mogelijk acne, kleine huidontstekingen en roodheid effectief te bestrijden.

Blauw licht
Het rode licht dringt door in de diepere huidlagen en heeft een sterk anti-aging effect. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten. De fibroblast maakt collageen en elastine aan. Hierdoor blijft de huid strak, elastisch en vol. Ook de huidstructuur en de spankracht verbetert aanzienlijk. Daarnaast stimuleert het licht de doorbloeding en dat zorgt voor een gezonde en stralende teint. Rood licht is ideaal voor behandeling van huidverslapping, fijne rimpels, grove poriën, zonneschade, pigmentvlekken en een vermoeide en doffe huid.

Geel licht

Oranje licht dringt diep door in de huid en heeft een weldadig effect op vermoeide spieren, overbelaste gewrichten en botten. Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding van de diepe huidlagen. Dit remt eventuele ontstekingsprocessen en bevordert wondgenezing.

Wat is het verschil tussen LED en laser?

Bij een laserbehandeling wordt een geconcentreerd licht gebruikt om de huid weg te branden. LED maakt geen gebruik van een sterk geconcentreerde lichtbron. Een LED Therapie Masker behandeling veroorzaakt dan ook geen roodheid, brandwonden of huidbeschadigingen.

Welke resultaten kunt u verwachten?

 • Verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid
 • Vermindering van fijne rimpels
 • Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Collageenboost
 • Vermindering van grove poriën
 • Herstel van de huid na zonneschade
 • Minder zichtbare oppervlakkige littekens
 • Verbetering van de doorbloeding en daardoor een mooie gezonde huidskleur
 • Een gladde, stralend frisse huid
 • Bestrijding van ontstekingsprocessen in de huid zoals chronische acne

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk LED Therapie Masker op een gereinigde huid toe te passen. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk, en liefst geen, make-up voor de behandeling te gebruiken. Oogmake-up is geen probleem.

Na het reinigen van uw huid plaatsen wij het masker op uw gezicht waarna het licht aangaat. Na 15 tot 20 minuten gaat het licht vanzelf uit en halen wij het masker weg.

Is het pijnlijk?
De behandeling is volledig pijnloos. U voelt slechts een lichte warmte die door onze cliënten als zeer aangenaam en ontspannend wordt ervaren.

Na de behandeling
Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Hoe vaak wordt deze behandeling herhaald
Om een optimaal resultaat te behalen, adviseren wij de behandeling een aantal keer te herhaalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Als afzonderlijke kuur zijn drie tot acht behandelingen wekelijks nodig.

Als de behandeling wordt gecombineerd met andere behandelingen zijn mogelijk langere tussenpauzes nodig. In combinatie met Mesotherapie worden meestal drie behandelingen gepland waarbij de mesotherapie direct wordt gevolgd door LED Therapie Masker. In dat geval adviseren wij tussenpauzes van steeds twee weken. Na de behandeling en peelings kan LED Therapie Masker direct toegepast worden. Bespreekt vooraf met u wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer kan LED Therapie Masker niet worden ingezet?
LED Therapie Masker is geschikt voor mensen met alle huidtypen. De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken.