Wij bieden een ruim aanbod aan verzorgende behandelingen voor de huid. Van reinigende gezichtstreatments en massages tot waxing, manicure, pedicure, make-­up, wimper extension, cavitatie en microdermabrasie. We gaan in op individuele wensen en behoeftes van jou als klant en kijkt naar jou als persoon en naar je huid. Zo kunnen wij de behandelingen exact afstemmen op je huidconditie. Er wordt gewerkt met producten van Webecos.

We staan iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier! kunnen we in ieders behoeften voorzien. Voor vrouwen én mannen! Doordat wij regelmatig scholingen en trainingen volgen, blijven we up to date, wat voor u betekent dat we regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden of onze kennis nóg meer kunnen vergroten.

Wij staan voor u klaar om u een passend advies te geven.

Komt u voor het eerst bij ons in de salon voor een gezichtsbehandeling, dan nemen we eerst de tijd om uw wensen en eventuele huidproblemen door te spreken. Ook vind er een uitgebreide intake plaats. Hierna kunnen we samen met u afstemmen welke behandeling wij uit gaan voeren.

We zien u graag tegemoet in onze salon.

OVER ONS

E.J Velasquezemily
Nagelstyliste, Visagiste en Wimperspecialist

Mijn naam is Emily Velasquez geboren in Bolivia en sinds mijn 20jaar woon ik in Nederland.

Ik ben van beroep visagiste ,wimperstyliste, nagelstyliste en schoonheidsspecialist

Mijn opleiding heb ik genoten bij Studio New Look, Perfectewimpers ,Lash eXtend( Brow Art) , OPI Professiona en Lilysfaces( Body Painten en Gezichtjes Schminken) meer cursus en opleiding.

Doe mijn werk met heel veel plezier en passie van elke opdrachten.

full
full
full
full
full