GEZICHTSBEHANDELING

Hieronder zijn diverse behandelingen omschreven. Belangrijk is dat de huid krijgt wat het nodig heeft en dat kan ook een combinatie zijn van al deze behandelingen.

De prijs voor de behandeling wordt bepaald door de tijd die een behandeling duurt en welk product uw huid nodig heeft. U kunt zelf aangeven wat u belangrijk vind in deze behandeling.

Vooraf kunt u aangeven hoeveel tijd u maximaal behandeld wilt worden. In overleg bepalen we de inhoud van de behandeling met u en krijgt u advies over de producten.

Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling uw krijgt de eerste een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is uw huid immers uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling uw huid de behandeling daarna nodig heeft. Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten.