Massage

Ontspanningsmassage Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Alle massages (en de intensiviteit daarvan) worden aangepast naar persoonlijke voorkeuren en wensen.

 PRIJS
HOTSTONE MASSAGE Achterzijde, Rug, Nek, Schouders, Benen
Volledige lichaam 90 minuten€62
50 minuten€45
ONTSPANNINGSMASSAGE
30 minuten€35
60 minuten€45

MAKE-UP ARTIST.

Er jonger uitzien met make-up. Met make-up kan je jezelf mooier maken, je sterke kanten benadrukken en je minder sterke kanten minder laten opvallen, je kan ook jezelf een totaal andere look geven. maar je kan er ook jonger uitzien met make-up.

 PRIJS
Make-up dag€ 20
Make-up avond€ 30
Bruidsmake-up aan huis (inclusief proefsessie)v.a € 100
Workshop / Make-up advies individueel (+/- 1 uur)€ 35
Workshop visagie vanaf 4 personen (+/- 2 uur)€ 25( per persoon)

Wimpers en Wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

 PRIJS
Wimpers Verven € 8
Wenkbrauwen verven€ 8
Wimpers en wenkbrauwen verven€ 15
Wenkbrauwen verven en epileren€ 15

Pressotherapie

Pressotherapie Dit toestel is ontworpen ten gevolge van langdurige onderzoeken specifiek op gebied van het combineren van de functies van ontbinding en vernietiging van vet, lymfedrainage en magnetische therapie om, de weefsels met behulp van hightech massage te verstrekken. Afslanking De lage frequentiegolven stimuleren de spieren met een sterk trillende actie om zo het afbreken van een grote hoeveelheid vetcellen te bekomen. Elektrische elektroden die op bepaalde punten van het lichaam worden geplaatst versnellen de stofwisseling van het metabolisme in het lichaam. De lange infrarood emissie heeft een directe werking op de structuur van de vetten. Het laat de cellen toe een grote hoeveelheid energie vrij te geven, het stimuleert de bloed-en lymfecirculatie, activeert de stofwisseling en de snelheid van biochemische reacties, brandwonden ATP, versnelt de afbraak van vetcellen en vermindert hun aantal. De verschillende compartimenten blazen zich in een ritme van op en leeglopende beweging die in een regelmatige druk constant verandert, deze actie zorgt voor een afbraak en eliminatie van de vetten

 PRIJS
Pressotherapie 60 min € 50

Infrarooddeken Behandeling

Helende infrarode stralingswarmte geeft pijnverlichting en soepelheid bij gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose, bechterew etc en is heerlijk ontspannend voor iedereen.Infrarood biedt snel verlichting bij pijn en stijfheid! Wist u dat de therapeutische werking van infrarood een positief effect op de behandeling van reuma heeft? Het gebruik van een infrarood deken biedt namelijk snel verlichting bij pijn en stijfheid. Dit komt doordat de deken de spierwerking bevordert, u helpt ontspannen en een positieve uitwerking op het gehele lichaam heeft. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust en kunt u er de volgende dag weer tegenaan! De infrarood deken is geschikt voor jong en oud. De therapeutische werking van infrarood De stralingswarmte van een infrarood deken werkt lokaal en dringt diep in het lichaam door. Dit zorgt voor een goede doorbloeding van de weefsels en een toename van de soepelheid. De infrarood straling heeft dus een therapeutische werking bij de behandeling van reuma. Daarnaast beperkt de werking van de deken zich niet alleen tot versoepeling en pijnverlichting. De deken zorgt ook voor: Bevordering van de nier- en huidfunctie; Stimulering van vetverbranding en de bevordering van het afvoeren van afvalstoffen; Ondersteuning van het immuunsysteem en bespoediging van het herstel van lichaamscellen.

 PRIJS
Infrarooddeken behandeling 60 min € 70

Elektrostimulatie Behandelingen

ELEKTROSTIMULATIE VOOR EEN STRAK EN STEVIG LICHAAM  Spieren kweken en je lichaam verstevigen zonder inspanning? Het is iets wat velen onder ons aanspreekt! Maar wat heeft elektrostimulatie zoal te bieden? Een kort overzicht... WAT IS ELEKTROSTIMULATIE? Concreet is elektrostimulatie een techniek waarbij elektrische impulsen door de spieren gestuurd worden om ze te laten samentrekken. Het apparaat dat hiervoor gebruikt wordt, is voorzien van elektrodes, waarmee korte en gecontroleerde elektrische impulsen door de zenuwvezels rond de spieren gestuurd worden. Het doel? De spieren doen werken om hun prestaties te verbeteren, ze te versterken en het lichaam te verstevigen .Elektrostimulatie en combinatie met andere behandelingen zoals cavitatie of pressothepie voor betere resultaten

 PRIJS
Elektrostimulatie behandelingen 30 min € 40

Cavitatie Behandelingen

Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is, 1 cavitatie-Per zone: (bovenbenen, onderbenen, heup, middel, billen, benen, armen)

 PRIJS
1 cavitatie-behandelingen 30 min € 40
3 cavitatie-behandelingen 30 min € 100
6 cavitatie-behandelingen 30 min € 150
9 cavitatie-behandelingen 30 min € 200
Radiofrequentie gezicht (anti-age) 25 min€50

Mesotherapie zonder naalden

Veilig, pijnvrij en naaldloos. Een behandeling met mesotherapie zonder naalden biedt alle voordelen van mesotherapie zonder risico’s. Het is een cosmetische procedure, waarbij essentiële vitamines, mineralen en proteïnen in de huid worden gebracht die de stofwisseling stimuleren.

 PRIJS
Voorbehandeling
Mesotherapie zonder naalden
Reiniging
Dagcreme met sunblok

LED Therapie Masker

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering. LED Therapie Masker kan ook worden ingezet na de behandeling met injectables ter voorkoming en vermindering van eventuele blauwe plekken en roodheid. Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

 PRIJS
Voorbehandeling
LED Therapie Masker
Reiniging
Dagcreme met sunblok

Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. aluminiumoxide-kristallen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

 PRIJS
Voorbehandeling
Microdermabrasie behandeling
Kalmerend masker
Dagcreme met sunblok

Acne Behandeling

(Acne behandeling kuur 6) Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. aluminiumoxide-kristallen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

 PRIJS
Voorbehandeling
Acne behandeling microdermabrasie
Kalmerend masker
Dagcreme met sunblok

Gezichtsbehandeling van 60 minuten

 PRIJS
Reiniging
Peeling
Stomen
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen epileren of harsen
Gezichts-/decolleté-massage
Masker en een dagcrème

Gezichtsbehandeling 55 min

 PRIJS
Reiniging
Stomen
Onzuiverheden verwijderen
Gezichts-/decolleté-massage
Masker en een dagcrème

Epileren/Harsen

 PRIJS
Epilere Wenkbrauwen (pincet) € 10
Bovenlip of Kin harsen€ 15
Kin harsen incl. kaaklijn€ 15
Kaaklijn & Wangen€ 15
Hele gezicht€ 30
Borst harsen€ 20
Buik harsen€ 20
Borst & Buik harsen€ 35
Onderbenen harsen€ 25
Benen harsen€ 40
Oksels harsen€ 15
Armen harsen€ 30
Onder armen€ 20
Bikinilijn€ 25
Schaamstreek harsen€ 30
Brazilian harsen€ 40
Rug harsen€ 35
Schouder harsen€ 15
Rug + schouder harsen€ 45

Lash Volume Lifting

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.oordelen van LVL 1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar 2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
 3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
 4. Ogen lijken groter.
 5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
 6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


 PRIJS
LVL Zonder verfen van de wimpers € 50
LVL inclusief verfen van de wimpers€ 60

Wenkbrauw Extensions - Brow Art

Wenkbrauwextensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Het is zelfs mogelijk om eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauwextensions heel subtiel geplaatst worden of juist heel vol. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look .Richtlijn Houdbaarheid Wenkbrauwextensions: Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1 week Heb je iets haartjes maar wil je ze verlengen en (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 1,5-2 weken Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 2-3 weken Tevens is het mogelijk om uw wenkbrauwen eerst te verven naar de gewenste kleur, door ons te laten modelleren/epileren en uw gaten op te vullen met wenkbrauwextensions of het model creëren met de wenkbrauwextensions die u wenst.

 PRIJS
Wenkbrauwextensions nieuwe set € 45
Refill 2 weken€ 20
Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief epileren€ 40
Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief verven & epileren€ 45
Refill 2 weken€ 20
Refill 3 weken€ 25

Brow HD Sculpting

Brow HD Sculpting is dé actuele methode om ‘perfect brows’ te realiseren! Wenkbrauwen vormen het frame van ieders gezicht. Wij zullen deze in optimale vorm krijgen, en u zult zich op uw best uitzien. Wenkbrauw looks zijn daarnaast trendgevoelig. Met behulp van Brow HD Sculpting kunt u steeds de laatste trends volgen. Een behandeling duurt ongeveer een uur.

 PRIJS
Brow HD Sculpting/Inclusief verven van de wenkbrauwen€35
Binnen anderhalf week bij werken (perfectioneren)€ 20

Wimperextensions One by One

Iedereen wil lange, volle wimpers. 
Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange 
tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

 PRIJS
Nieuwe Set € 60
Refill 2 tot 3 weken€ 25
Refill 3 tot 4 weken€ 30
Refill langer dan 4 weken€ 60
Verwijderen van de wimperextensions€ 15
3D Wimperextensions nieuwe set BLINK€ 90
Bijvullen tussen 1 en 2 weken€ 25
Refill binnen drie weken€ 30
Refill binnen vier weken€ 35,00
Refill binnen vijf weken€ 90,00

Manicure

Je handen mogen gezien worden! Verzorgde nagels én handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichamelijke verzorging. Handen en Nagels hebben net als ieder ander deel van het lichaam voeding en vocht nodig ter bescherming tegen invloeden van weer en leeftijd. Handen en nagels dienen dan ook regelmatig verzorgt en lekker verwend te worden zodat de conditie verbetert. Vaak worden de handen vergeten. Het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen moet goed gebeuren. Bij Beautysalon kun je naast een standaard manicure (verzorging van je nagels) terecht voor een Spa Manicure (verzorging van je nagels en handen )

 PRIJS
Manicure Standaard € 20
Spa manicure (scrub, masker, massage)€ 25
Standaard pedicure (scrub, masker, massage)€ 30
Spa pedicure (scrub, masker, massage)€ 35